ÜLÉSHUZAT

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

Új termékek

Üzleteink

Üzleteink

92901 Dunaszerdahely, Karcsai út 1607

ÜLÉSHUZAT

Tervezze meg saját üléshuzatát! Amennyiben még nem találta meg a megfelelő modellt kamiontípusához, bátran forduljon hozzánk. Sok éves gyártási tapasztalatnak köszönhetően kizárólag minőségi huzatokat talál kínálatunkban, amelyek tökéletesen méretpontosak. Webshopunkban a legkülönbözőbb színű és tapintású anyagokból állíthatja össze az Ön számár...

Tervezze meg saját üléshuzatát! Amennyiben még nem találta meg a megfelelő modellt kamiontípusához, bátran forduljon hozzánk. Sok éves gyártási tapasztalatnak köszönhetően kizárólag minőségi huzatokat talál kínálatunkban, amelyek tökéletesen méretpontosak. Webshopunkban a legkülönbözőbb színű és tapintású anyagokból állíthatja össze az Ön számára ideális üléshuzatot.

Tovább

ÜLÉSHUZAT  Tekintse meg termékeinket a webáruházunkban

Alkategóriák

 • Textil
  Annak érdekében, hogy a lehető legjobban eligazodjon termékválasztékunk sokféleségében, röviden bemutatjuk önöknek textil-szövet kollekciónkat.
  A STANDARD ÉS GOBELIN KOLLEKCIÓ MÉRETPONTOS ÜLÉSHUZATAI A TERMÉKEK ALAPKOLLEKCIÓJÁT KÉPEZIK. ÜLÉSHUZATAI IDEÁLISAK AZ EREDETI AUTÓKÁRPIT IDŐJÁRÁSI VISZONYOK ÉS A MINDENNAPOS HASZNÁLAT OKOZTA KOPÁS ELLENI VÉDELMÉRE.
  A KORD ÉS VELÚR PRÉMIUM MINŐSÉGŰ  KOLLEKCIÓK előreformált SZIVACSOS ÜLÉSHUZATAI  minden igényt kielégítenek. ANAGJUK - Minöségi ERŐS IGÉNYBEVÉTELEKRE KIFEJLESZTETT kiváló kopásálló tulajdonságokkal rendelkező  vízzel tisztítható textil
 • Bőr

  Megrendeléskor kérjük adja meg autója pontos típusát, évjáratát! 

  UTÁNGYÁRTOTT, NEM EREDETI TERMÉKEK! 

 • Könyökvédők

  UTÁNGYÁRTOTT, NEM EREDETI TERMÉKEK! 

 • Biztonsági öv huzatok
Oldalanként
Showing 1 - 21 of 159 items
Showing 1 - 21 of 159 items